Bakandan günübirlik ev açıklaması: Rüyamızda görecek halimiz yok!

Bakandan günübirlik ev açıklaması: Rüyamızda görecek halimiz yok!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, güübirlik evlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Bu evlerin kayıt altına alındığını belirten Soylu, bu evlerde konaklayanlar içinse, ''DEAŞ'lı mıdır, PKK'lı mıdır, DHKP-C'li midir, uyuşturucu satıcısı mıdır yoksa fuhuşa teşvik eden bir anlayışı mı söz konusudur? Bütün bunları rüyamızda görecek halimiz yok" açıklamasında bulundu.


Avrupa Yakası 2. Grup Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Süleyman Soylu, günübirlik evlerin maliye kaydı içine alındığını söyledi.



Daha önce günübirlik evlerede konaklayanların kim olduğunu bilmediklerini belirten Soylu, şimdi günübirlik evlerde konaklayanların kimlik bilgilerinin de emniyete ve jandarmaya verildiğini kaydetti. Soylu, ''Günübirlik evler maliye kaydı içerisine de alındı. Adam orada bir para kazanıyor ama kimseye bir vergi ödediği bir kayıt sunduğu yok. Bu dünya içerisinde geldiğimiz durum içerisinde bizim buna müsaade etmemiz mümkün değil, doğru da değil zaten. DEAŞ'lı mıdır,  PKK'lı mıdır, DHKP-C'li midir? Uyuşturucu satıcısı mıdır, yoksa fuhşa teşvik eden bir anlayışı mı söz konusudur? Bütün bunları rüyamızda görecek halimiz yok. Biz bunları takip etmekle mükellefiz. Sorumluluğumuz budur. Bu işin sorumluğunu hep beraber yürütmek durumundayız." ifadelerini kullandı.


Bu Haber 27.12.2017 - 15:49:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.