Bağlıkaya: Başaran bey bu işi kimin yaptığını biliyor ama bize çamur atıyor

Bağlıkaya: Başaran bey bu işi kimin yaptığını biliyor ama bize çamur atıyor
TÜRSAB tarafından yapılan açıklamada Başkan Başaran Ulusoy ve TÜRSAB üyeleri adına sosyal medyada sahte hesaplar açıldığı ve bu hesaplar üzerinde karalama kampanyası yürütüldüğü ifade edilmişti. Açıklamada, dolaylı olarak muhalifler suçlanmış ve ''Ulusoy'u sandıkta yenemeyenler...'' ifalerine yer verilmişti. TÜRSAB'ın bu açıklamasına, bir önceki genel kurulda rakibi olan Firuz Bağlıkaya'dan yanıt geldi. Bağlıkaya, ''Başaran bey, bu işi kimlerin yaptığını gayet iyi biliyor. Ama onlarla hesaplaşmaya korktuğu için hedef saptırarak bize çamur atmaya çalışıyor.'' dedi.


Firuz Bağlıkaya'nın konuya ilişkin olarak yaptığı açıklama şu şekilde:

''Değerli Basın mensupları ve kıymetli meslektaşlarım,

Başaran Bey'e yapılanları tasvip etmemiz mümkün değil... Ancak Başaran Bey'in bugüne kadar yaptıklarını da tasvip etmemiz mümkün değil...

Başaran Bey, bu işi kimlerin yaptığını gayet iyi biliyor. Ama onlarla hesaplaşmaya korktuğu için hedef saptırarak bize çamur atmaya çalışıyor. Yasal yollardan bir günde ortaya çıkarılabilecek bir olay üzerinden, mazlum edebiyatı yaparak, hedef saptırmaya çalışıyor. Zalimden mazlum olur mu? Kendisini en azından bu konuda dürüst olmaya davet ediyorum.

Soruyorum, bu işler neden hep aynı kişiler etrafında dolaşıyor? Hırsızın hiç mi kabahati yok?

Artık kimlerle ne husumeti varsa, ne tür kirli ilişkiler içindeyse, hangi menfaatleri paylaşamıyorlarsa, başı bir türlü beladan kurtulmuyor. İşin içinden çıkamayınca da suçu muhalefete atarak sıyrılmaya çalışıyor.

Bataklık oluşturanların, sineklerden şikayetçi olmaya hakkı yoktur. Başına gelen her beladan muhalefeti sorumlu tutarak kurtulamazsın! Bizi de yarattığın o bataklığın içine çekemezsin!

Yaşananların TÜRSAB'la hiçbir ilgisi yok...

Başaran Ulusoy, her zaman yaptığı gibi, hatalarının bedelini TÜRSAB’a ödetmeye çalışıyor. Eğer gerçekten birliğin itibarını düşünüyor ise bir an önce o koltuğu terk etmesi gerekir. Çünkü bu sıkıntılar ve yazılanlar TÜRSAB ile ilgili değil, tamamı kendi şahsı ile ilgilidir.

Buradan Başaran Ulusoy'a sesleniyorum,

Kişisel sayfan haline getirdiğin TÜRSAB’ın resmi web sitesinde açıklamalar yayınlayıp sızlanacağına, yasal olarak ne yapman gerekiyorsa onu yap! Suçlamalar TÜRSAB’a yapılıyormuş algısı yaratarak, birliğimizin kurumsal kimliğinin arkasına saklanma.

Ortaya çık; yazılanlar doğru mu yanlış mı önce ona cevap ver, sonra da suçlamada bulunanlarla hesaplaş! İçinde bulunduğun çamuru sağa sola atacağına, gereğini yap. TÜRSAB gibi büyük bir camiayı şahsi meselelerinle meşgul etme, yıpratma...''




Bu Haber 25.01.2017 - 09:14:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Nezih HACIALİOĞLU 25.01.2017 - 10:05

    Başaran U"nun huyudur.Hedef saptırmak.Hakkındaki iddialara cevap vermek yerine Türsab"ın isminin zedelendiğini söyleyip aklı sıra muhalifleri suçlamış.Muhalifleri bu pisliğe çekemeyeceksin.

  • Nasih Demir 25.01.2017 - 09:43

    sürekli kaos ve kavga ortamından beslenen sayın ULUSOY, devir artık senin devrin değil, lütfen oluşturduğun bataklıktan bir an önce çık, çık ki o bataklığı uzmanları kurutup verimli çalışır hale getirsinler. 20 yıldır sürekli ama herkesle kavgalısın, kim muhalefet olarak karşına çıkarsa onu bir turizmciye yakışmayan yol ve yöntemlerle alt etmeye çalışıyorsun. Firuz beyin de dediği gibi yahu hırsızın hiç mi suçu yok? kurumumuz sayende kimsenin itibar etmediği bir kurum haline geldi, sektör krizde, acenteler can çekişiyorlar sen ise orda burda ya halay çekiyorsun yada herkes kavga ediyorsun

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.