Avrupa'nın dört ülkesinden 1500 acente Antalya'ya geliyor

Avrupa'nın dört ülkesinden 1500 acente Antalya'ya geliyor
Bentour, 2016 tanıtım programını bu sene Avrupa yerine Türkiye'de yapacak. Organizasyonla, Hollanda, Almanya, İsviçre ve Avusturya'dan 1.500 satış acentesi Antalya'ya gelecek.


TurizmGüncel

Bentour CEO'sı Kadir Uğur, bu masraflı ve eziyetli organizasyonda, Sueno Hotels, Gloria Hotels ve SunExpress'in ana sponsorlar olduğunu belirtti. Uğur ayrıca, organizasyonu Kültür ve Turizm Bakanlığı ile işbirliği ile yaptıklarını da ifade etti.

Organizasyonda Bentour'ın programlarının tanıtılacağını kaydeden Uğur, etkinliğe 1500 acentenin yanında 100 tane de gazeteci katılacağını ve bunun da Türkiye'nin tanıtımına önemli bir katkı sunacağını ifade etti. Uğur, katılacak 100 gazetecinin turizm yazarları ile ulusal ve bölgesel yayın yapan gazetecilerden oluşacağını belirtti.

Programın  9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleşeceği bilgisini veren Uğur, 10'unda Gloria Sport Arena'da  Bentour Türkiye Olimpiyatları yapacaklarını ve kazananlara ödüller vereceklerini söyledi. Uğur ayrıca, Almanya'da popüler olan Türk komedyen Kaya Yanar'ın da etkinlikte sahne alacağını kaydetti.


Bu Haber 30.07.2015 - 10:55:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.