Avantgarde Collection 4. yaşını kutladı

Avantgarde Collection 4. yaşını kutladı
Avantgarde Collection, kuruluşunun 4’üncü yılını Avantgarde Collection Taksim Square’de düzenlediği bir davetle kutladı.


Lucis Global bünyesinde faaliyet gösteren Avantgarde Collection sektörde emin adımlara büyümeye devam ediyor. 4’üncü yaşına giren Avantgarde Collection, çatısı altına geçtiimiz aylarda katılan, şehir hayatının tam merkezinde, eşsiz doğa ve Boğaz manzarasına sahip Avantgarde Collection Taksim Square ile kaliteli hizmet kalitesiyle konaklama sektörüne yön vermeyi sürdürüyor.
Taksim Square’nin Avantgarde Collection ailesine katılması ve sektördeki 4’üncü yılına merhaba diyen marka, bu yenilikleri geçtiğimiz gece seçkin davetlilerin katıldığı bir gecede kutladı. Taksim Square’nin terasında verilen davete sektörün önemli isimleri ve iş ortakları temsilcileri katıldı. Davetliler hem eşsiz boğaz manzaranın tadını çıkartırken hem de oteli inceleme ve gezme şansı buldular.
Son teknolojiyi modern sanatlarla bir araya getiren Taksim Square’de gerçekleşen 4’üncü yıl kutlamasındada her ayrıntının titizlikle düşünüldü. Avantgarde Collection’un iddialı şeflerinin elinden çıkan özel lezzetler sunulurken, misafirler DJ eşliğinde keyifli saatler geçirdi.




Bu Haber 10.07.2014 - 14:24:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.