ATMED Yönetiminin düzenlediği ve dernek yönetim kurulu üyelerinin başarılı çalışması ile organize geleneksel ATMED Mezunları yemeği 17 ŞUBAT 2012 Akşamı Antalya RAMADA PLAZA BALO SALONUNDA gerçekleşti.
Sektörde önemli görevlere gelmiş olan Gloria Hotels & Resort Genel Koordinatör’ü Özgür Çinkılıç, Rixos Hotels Başkan Yardımcısı Erkan Yıldırım, ODEON TOURS Genel Müdürü Vahit Petek ve ANEX TOUR Genel Müdür Yardımcısı Fuat Ersoy gibi çok sayıda eski mezun bu tür buluşmalara katılmaktan ve ATMED derneğini desteklemekten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Gecede Fakülte dekanı Prof. Dr. Akın Aksu ve ATMED Onursal Başkanı Tunç Tonbul’un kısa konuşmaları oldu.
Yoğun geçen 2011 sezonu içerisinde birbirleriyle görüşmeye dahi fırsat bulamayan mezunlar birbirleri ile hasret giderdiler.
Gittikçe artan katılımlarla mezunlar arasındaki ilişkilerin gelişmesi ve yeni mezunlara destek sağlama konusundaki çalışmaların sonuç vermeye başlaması tüm mezunları sevindirdi.
Bundan sonra her ay belli bir günde ve belirlenecek olan bir mekanda buluşmaların devam edeceğini belirten Mezunlar Derneği yöneticilerinden Rafet Güzel, “yaklaşık olarak 3.300 mezunu bulunan ve bir nevi sektörün lokomotifi olan ATMED’in yakın zaman içinde turizm sektörünün en bilinen kuruluşlarından biri haline gelmesi ve turizm sektöründe ATMED’li olmanın gururunu tüm mezunlarımızın yaşaması için çalışıyoruz. Bu tür yemekli buluşmalar vesilesi ile farklı zamanlarda, aynı havayı teneffüs etmiş büyüklerimiz ile kardeşlerimizi bir araya getirerek aidiyet duygumuzu güçlendirmek istiyoruz.” dedi.