AtlasGlobal, Ukrayna uçuşlarının tarihini açıkladı

AtlasGlobal, Ukrayna uçuşlarının tarihini açıkladı
Atlasglobal Hava Yolları’nın Ukrayna’da kurduğu hava yolu şirketi Aircompany Atlasjet Ukraine Ltd 31 Ağustos 2015 tarihi itibariyle “Atlasglobal” markası ile tarifeli seferlere başlıyor.


İlk aşamada İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Ukrayna’da Lviv, Kharkiv ve Zaporijya’ya düzenlenecek tarifeli seferlerin fiyatları EkonomiPlus’ta tek yön her şey dahil 84 USD’den başlayan fiyatlarla satışa açıldı. Seferlerin detayları şöyle:

Lviv: 31 Ağustos’ta Lviv – İstanbul seferleri ile başlayacak uçuşlar Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 4 günü gerçekleşiyor. Uçuşlar Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri İstanbul’dan saat 06:35’te, Lviv’den 12:45’te kalkarken; Pazar günleri ise İstanbul’dan 23:10’da, Lviv’den ise ertesi gün (Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece) 02:15’te kalkıyor.

Kharkiv: 02 Eylül’de başlayacak uçuşlar haftanın 4 günü gerçekleşiyor ve İstanbul’dan Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 23:00’de, Kharkiv’den ise Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 02:00’de kalkıyor.

Zaporijya: 01 Eylül’de başlayacak uçuşlar Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün gerçekleşiyor. Uçaklar, İstanbul’dan saat 06:35’te, Zaporijya’dan ise 12:55’te kalkıyor.


Bu Haber 30.07.2015 - 10:58:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.