AtlasGlobal 6 kente yaptığı tarifeli uçuşları sonlandırıyor iddiası

AtlasGlobal 6 kente yaptığı tarifeli uçuşları sonlandırıyor iddiası
Satılacağı yönünde bilgiler dolaşan AtlasGlobal’in 6 kente yaptığı tarifeli uçuşları sonlandıracağı belirtiliyor.

 
AtlasGlobal Havayolları’nın, çok sayıda tarifeli uçuşunu sonlandıracağı belirtiliyor. Kokpitaero’nun Hava Sosyal Medya’ya dayandırdığı habere göre şirket, 25 Nisan’dan itibaren İstanbul Atatürk Havalimanından Tiflis, Mahaçkale, Krosnodar, Hamburg, Zürih ve Zaporijya’ya yaptığı uçuşlara son verecek.



CHARTER UÇUŞLARA AĞIRLIK VERECEK
 
Paris ile Belgrad uçuşları ise ortak uçuş anlaşmaları ile devam ediyor. Şirket, yaz sezonunda ağırlığını charter yani tarifesiz uçuşlara vereceğini açıklamıştı. AtlasGlobal, ağırlıklı olarak Antalya ve Dalaman’a turist taşıyacak.
 
EKİM AYINDAN SONRA NE OLACAK?
 
AtlasGlobal ile ilgili ekim ayı sonrası ise belirsizliğini sürdürüyor. Şirketin Antalya merkezli devam etmesi tartışılan konular arasında. Geçtiğimiz haftalarda Murat Ersoy, kişisel ortaklığının olduğu ATSTEAM teknik bakım şirketini İsviçreli bir yatırım grubuna satmıştı.

 
 


Bu Haber 02.04.2018 - 17:00:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ali Güney TISAB Isvicrce Seyahat Acentalar birligi Türizm baskani. 06.04.2018 - 10:22

    Bizler her zaman Atlas Global ile ETS grubunu beraber andik ve öyle bildik .Büyük sirketler dedik ,ama Atlas Globalin yaptigi ucak ve destinasyon iptali cok amatör ve acemice , keşke sezon basinda yapsaydi, Basina corap ordü, Herkes mahkemeye verecek ,biz Türizimciler olarak Atlas la ilgili olan Havayolu ve Hotellerini satmama karari aldik ,Her yerde de bu konulari desifre edecegiz.

  • Erdal Doğan 04.04.2018 - 01:57

    Uzun yıllardır etsgroup ile atlasglobal arasında bir bağ bulunmuyor. ikisi biribirinden çok ayrı markalar. bilgi verirken lütfen doğruluğunu kontrol edelim derim.

  • Erdal Doğan 04.04.2018 - 01:57

    Uzun yıllardır etsgroup ile atlasglobal arasında bir bağ bulunmuyor. ikisi biribirinden çok ayrı markalar. bilgi verirken lütfen doğruluğunu kontrol edelim derim.

  • Ne Alaka? 03.04.2018 - 09:39

    ets ile atlas 2016 da tamamen ayrıldılar. Keza Voyage otellerinin de alakası yok Atlas"la.

  • Ali Güney 03.04.2018 - 01:13

    Maalesef Atlas Global havayollari giderayak Türk türizmine ve Türk vatandaslarina Zürich hattini sormadan kapatma karari aldi. Sezon basinda Yüzlerce vatandaslarimiz Internetten ve Acentalar üzerinden Yaz ve diger sezondaki tatil biletlerini aldiar odemelerini yaptilar. Havayolu sirketi ucuslari iptal ederek vatandaslarimizi magdur etmistir, Bu vatandaslarimiz aldiklari biletleri diger havayolu firmalarindan fark vererek yeni bilet aliyorlar. Takribi her aile icin 500 - 1500 sfr fark cikiyor. Normalde Ucak iptalerinde Havayolu sirketi yolcularina diger havayolu sirketlerinden yer alip müsterilerinin magdüriyetini gidermesi kanunen gerekir. Eger bu sekilde olmazsa Atlas global havayollari ; ETS tour Vojage otelleri gurubu cok zarar görecek ve Avrupa Seyahat acentalar birliginde IATA üyesi olan Atlas Global Sirketine cezalar verecektir. Insallah Atlas global akliyla hareket eder magduriyeti önler. Ali Güney

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.