ASKA Grubu’nun yeni oteli ASKA Lara Resort Spa açıldı

ASKA Grubu’nun yeni oteli ASKA Lara Resort Spa açıldı
Ünlü turizmci Ramazan Aslan’ın sahip olduğu ASKA Grubu, yedinci otelini açtı.

ASKA Grubu’nun yeni oteli ASKA Lara Resort Spa açıldı


Eda Özsoy - Turizm Güncel
 
Aska Hotels zincirinin yeni halkası ASKA Lara Resort&SPA, konuklarına ‘merhaba’ dedi. Aksu’da 12 Nisan 2014 tarihinde kapılarını açan ASKA Lara Resort&SPA, Elegant Luxury hizmet anlayışıyla “mükemmel tatil” kavramını müşterilerine sunacak..
 
Antalya Havalimanı’na ve Antalya Şehir Merkezine 12 km mesafedeki tesiste, 545 oda bulunuyor.
 
ASKA Lara Resort&SPA ve konseptinin tamamlayıcısı denize sıfır konumdaki Wet’n Wild Eğlence Parkı, misafirlerine daha önce tanışmadıkları bir eğlence deneyimi sunacak. Wet’n Wild bölgenin ilk ve tek temalı eğlence parkı özelliğini taşıyor. 1.000m2 üzerine kurulmuş Leo Kids Club’ta çocuklar için eşsiz bir dünya var. 
 
MİCHELİN YILDIZLI ŞEFLERİ AĞIRLAYACAK
 
Tesis, gastronomi dünyasının en prestijli unvanı olarak kabul edilen Michelin Yıldızı’na sahip dünyaca ünlü chef aşçılarını ağırlayacak.
 
Dünyanın en ünlü aşçılarından, yaşayan efsane 3 Yıldızlı Michelin Chef EckartWitzigmann, 2 Yıldızlı Michelin Chef Thomas Jaumann, 2 Yıldızlı Michelin Chef Serkan Güzelçoban ve2 Yıldızlı Michelin Chef BorisBenecke ASKA Lara Resort&SPA’da değişik tarihlerde menülerini konuklarla paylaşıyor.  
 
23 Haziran’da Avrupa’da  yüzyılın aşçısı seçilen ve Türkiye’ye ilk kez gelecek olan EckartWitzigmann, La Perla Restoran’da sadece 50 kişilik 6 Course Gala Menü ile bir hafta boyunca ASKA Lara’da olacak. EckartWitzigmann’ın asistanlığını ise Almanya’nın en ünlü aşçılarından 2 Yıldızlı Michelin Chef Thomas Jaumann yapacak. 
 
Gastronomi sanatı ile dikkatleri çeken bir diğer isim ise Almanya’da yaşayan 2 Yıldızlı MichelinChef Serkan Güzelçoban, 08 Ağustos’ta ASKA Lara Resort&SPA’ da olacak. Bir hafta boyunca 6 Course Menüsünün sunumunu yapacak ve otelin konuklarına unutulmaz lezzetleri deneyimleme fırsatı sunacak.

2 Yıldızlı Michelin Chef BorisBenecke ise 27 Eylül’de ASKA Lara Resort&Spakonuklarıyla buluşacak ve  1 hafta boyunca muhteşem bir menü sunacak.
 


Bu Haber 29.05.2014 - 21:30:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.