Araştırma: Tatilde çiftler seks konusunda ne umuyor ne buluyor?

Araştırma: Tatilde çiftler seks konusunda ne umuyor ne buluyor?
Bir kondom firması, tatilin çiftlerin seks yaşamını nasıl etkilediğini araştırdı, ortaya ilginç sonuçlar çıktı.


TurizmGüncel


Yapılan araştırmaya göre, tatile çıkanların yüzde 52'si daha iyi bir seks beklentisi içinde olduğunu belirtirken, bunların yüzde 60'ı bu beklentilerinin karşılanmadığını açıklamış.

2 bin yetişkinle yapılan araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 40'ı partnerleri yatakta telefonla uğraşırken seks yapma isteği duymadığını, yüzde 41'i ise partnerlerin telefonlarıyla uğraşarak geceyi aynı yatakta geçirebileceğini belirtiyor.

SEKS YAPARKEN TELEFON KULLANAN BİLE VAR

Araştırmanın ulaştığı sonuç ise, dijital aygıtların tatilde çiftlerin ilişkilerini olumsuz etkilediği yönünde. Katılımcıların yüzde 59'u, ya kendilerinin, ya partnerlerinin ya da her ikisinin telefonda çok fazla zaman geçirdiğini ifade ediyor. Araştırmaya katılan 2 bin kişiden 72'si ise seks esnasında bile telefonunu kullandığını açıklamış.

''TELEFON VE TABLETLER CİNSEL YAŞAMIN BİR PARÇASI HALİNE GELSİN''

Araştırmaya katılanların 5'te biri telefonların ve tabletlerin cinsel yaşamın bir parçası haline gelmesini arzu ederken, teknolojiyle daha çok adapte olan 35 yaş ve altı insanlarda bu oran 3'te bire çıkıyor. Katılımcıların yüzde 15'i ise, telefonları ve tabletleri nedeniyle daha az seks yaptığını beyan etmiş.

KADINLARDA BAĞIMLILIK DAHA FAZLA

Katılımcıların yüzde 67'si tatillerinde günde en az 3 defa sosyal medya postu gönderdiğini belirtirken, yüzde 42'si sosyal medyada partnerinden ziyade kendi özel anlarını paylaştığını itiraf etmiş. Tatilciler, tatilde rahatlama ve gevşeme noktaları olan havuz başları ve plajlarda bile telefonlarını ve tabletlerini kullanırken, kadınlardaki telefon bağımlılığı erkeklerin yüzde 27 üzerinde.


Bu Haber 27.05.2016 - 17:07:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.