Antalya'ya ofis açtı, 2014 yolcu hedefini 250 bine çıkardı

Antalya'ya ofis açtı, 2014 yolcu hedefini 250 bine çıkardı
Online tatil satış sitesi tatilsepeti.com Antalya'ya yeni ofis açtı. İstanbul ofisi ile senkronize bir şekilde çalışacak olan Antalya ofisinin açılışında konuşan tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, son 3 haftada yurtdışı tur satışlarının 3 kat arttığını söyledi.

 
Erman Balak - TurizmGüncel - Antalya

Tatilcilere online satış hizmeti sunan tatilsepeti.com'un Antalya ofisi bugün düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreninde konuşan tatilsepeti.com YönetimKurulu Başkanı Kaan Karayal, 140 kişinin İstanbul ofisi ile entegre biçimde çalışabileceği özel bir ofis açtıklarını belirtti. Karayal konuşmasını şöyle sürdürdü:

"2013 iç turizm açısından oldukça verimli bir yıldı. 2013'te 200 bin kişiye online tatil satışı hizmeti sunduk. 2014'te bu rakamı 250 bine taşımayı planlıyoruz. Satışlarımızın yüzde 80'lik kısmını yurtiçi satışları oluşturuyor. Bunun en büyük kısmı da Antalya. İyi başlayan 2014 yurt dışı tur satışları dövizin yükselmesiyle birlikte önemli düzeyde duraksadı. Seçimlerden sonra hem dözvizin düşmesi hem de tatilcilerin mevcut kura alışması nedeniyle satışlar tekrar toparlandı. Hatta son 3 hafta satışların 3 kat arttığını söyleyebiliriz." 

"Antalya'da sezonda çalışan birçok turizm personelinin sezon bitiminde iş sıkıntısı yaşadığını düşünüyoruz. 140 kişinin rahatlıkla çalışabileceği şekilde hazırladığımız bu ofis, bu anlamda küçük de olsa bir istihdam sağlayacaktır. Turizm sektörünü bilen kalifiye elmanları bu ofisimizde istihdam edeceğiz. Antalya'daki bu ofisimiz doğrudan İstanbul ofisimizle entegre çalışacak.Yani Çağrı merkezimizi arayan bir müşterimiz İstanbulla birlikte Antalya'ya da bağlanabilecek. Bunun için gereken tüm altyapı çalışmlarını tamamladık."





Bu Haber 18.04.2014 - 18:23:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.