Antalya önemli bir spor etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Antalya önemli bir spor etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor
Antalyalı turizmcilerin büyük destek verdiği spor organizasyonlarına bir yenisi daha ekleniyor.


Antalya'da, AKRA - Barut Hotels ana sponsorluğunda T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun destekleriyle ilk kez düzenlenecek olan Tour of Antalya, 22 - 25 Şubat 2018 tarihleri arasında dünyaca ünlü bisikletçileri ağırlayacak. Organizasyona Corendon, ICF Airports ve The Land Of Legends gibi önemli turizm markaları da destek veriyor. Turizm markalarının yanında turizm STK’ları olan Antalya Tanıtım A.Ş., Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV), Spor Turizmi Birliği (STB) de organizasyonun destekçileri arasında.



Konu hakkında açıklama yapan Organizasyon Komitesi’nden A.Haluk Özsevim, Türkiye’nin turizm başkentinin yine turizmcilerin desteği ile önemli bir spor etkinliğine ev sahipliği yapacağını söyledi. Özsevim: “Turizmin ve turizmcilerimizin Antalya’nın marka değerine katkısı tartışılmaz. Antalya’nın tanıtımına ve imajına katkı sağlayan bütün organizasyonlara destek veren turizmcilerimiz Tour of Antalya ve Akra Gran Fonda bisiklet yarışlarına da büyük bir katkı sağladı. Başta Akra – Barut Hotels olmak üzere Corendon, ICF Airports ve The Land Of Legends, bisiklet turumuza sponsor oldular. Bu tür organizasyonlar Antalya’nın tanıtımına katkı sağladığı gibi imajına ve medeni kent algısına da destek vermektedir. Bu organizasyona katkı sağlayan başta Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yanı sıra Muratpaşa Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi, Kemer Belediyesi ve Manavgat Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Tour of Antalya

Uluslararası Bisiklet Birliği'nin (UCI) 2018 takviminde 2.2 kategorisinde 4 günlük etaplı yol yarışı olarak yer alan Tour of Antalya'da 20 ülkeden 25 takım ve 175 sporcu mücadele edecek.

Akra Gran Fondo

Organizasyonun son gününde yüzlerce amatör bisikletçinin katılacağı Akra Gran Fondo Antalya yarışı ile birlikte dört gün boyunca Antalya'da "Bisiklet Festivali" coşkusu yaşanması sağlanacak.



Bu Haber 21.02.2018 - 16:21:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.