Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapılarını açıyor

Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapılarını açıyor
Turizm sektöründeki gelişme ve teknolojilerin sergileneceği ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı Türkiye'den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden pek çok sektör profesyonelini ortak ticaret ve iş birliği gayesi ile aynı çatı altında toplamak üzere 18 Ocak’ta kapılarını açıyor.


ANFAŞ’ın düzenlediği 28. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, 18-21 Ocak 2017’de ortak paydaşları Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD) ve Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin (POYD) iş birliği ve katkılarıyla Antalya Expo Center’da gerçekleşecek. ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı yurt içinden ve başta Almanya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Irak, İran, İtalya, Katar, Kazakistan, Kosova, K.K.T.C., Makedonya, Mısır, Nijerya, Rusya, Tunus, Suudi Arabistan ve Ürdün olmak üzere yurt dışından gelecek olan katılımcıların yanı sıra, bu sene teması deniz olan Hotel Design Show ve 5. Uluslararası HOTED Housekeeping Olimpiyatları gibi uluslararası platformlarda etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

 
ANFAŞ, FUARLARINA YENİLENEN VE BÜYÜYEN BİNASINDA DEVAM EDECEK

Yenilenen fuar alanı, 40 bin metrekare kapalı ve 20 bin metrekare açık sergi alanları ve bir tanesi bin kişilik olmak üzere 15 adet kongre ve 1.400 araçlık kapalı otoparkı ile hizmet veriyor. 
 
YENİ İŞ BİRLİKLERİ VE DAHA FAZLA ZİYARETÇİ & ALIM HEYETLERİ

ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı ve Konferansları'nın Antalya’da her sene olduğu gibi bu sene de otel ve restoran sahiplerinden yöneticilerine, pasta şeflerinden F & B müdürleri, satın alma müdürleri, barmen ve baristalara kadar 20 binden fazla sektör profesyonelini bir araya getirmesi bekleniyor. Etkinliğin amacı en geniş network ağını oluşturmak ve katılımcılarına daha fazla iş yapma imkânı sunmak. Otel ve konaklama sektörünün profesyonelleri, proje ve taahhüt firmaları, mimarlar, restoran işletmecileri ve cafe-pastane işletmecilerini 40 bin metrekare kapalı alanda bir araya getirecek olan fuar, eş zamanlı düzenlenecek olan kongre, konferans, panel ve seminerler sayesinde sektör duayenlerini, akademisyenleri, kamu sektörünü ve özel sektörü de tek bir çatı altında buluşturmuş olacak.



Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD), Akdeniz Turistik Otelciler İşletmeciler Birliği (AKTOB), Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından desteklenen ve ANFAŞ tarafından organize edilen fuarı, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek sektör profesyonellerinin yanı sıra Almanya, İtalya, Fransa, İngiltere, İspanya, İsrail, İran, Hindistan, Ürdün, Lübnan, Suudi Arabistan, Ukrayna, Rusya ve Yunanistan'ın da aralarında olduğu 60 ülkeden yüzlerce sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

 
 



Bu Haber 15.01.2017 - 19:37:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.