Anex Tur havayolu şirketi kuruyor, başına çok tanıdık bir ismi getiriyor

Anex Tur havayolu şirketi kuruyor, başına çok tanıdık bir ismi getiriyor
Rusya ile Türkiye arasında turist taşımacılığı yapan Anex Tur, Antalya merkezli havayolu kurmak için kolları sıvadı. Şirketin genel müdürlük koltuğuna hangi tanıdık isim getirildi?

 
 
Türkiye yeni bir havayolu şirketiyle tanışmaya hazırlanıyor. Son yıllarda birçok kez havayolu kurma girişimi başarısızlıkla sonuçlanırken ilk kez ciddi bir girişim Antalya merkezli havayolu için girişimlere başladı.
 
Rusya ile Türkiye arasında turist taşımacılığı yapan ünlü tur şirketi Anex Tur, yeni havayolu için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden ön izin almak için başvurusunu yaptı.
 
Antalya merkezli olarak kurulacak havayolu şirketinin charter (tarifesiz) olarak operasyonlarına başlayacağı öğrenildi. Türkiye ile Rusya arasında seferler düzenlemesi beklenen şirketin başına ise önemli bir isim getirildi. Bir süre önce Sunexpress Havayolları genel müdür yardımcılığı görevinden ayrılan Hacı Say, bugünden itibaren şirketin genel müdürlük koltuğuna oturdu.
 
Uzun yıllar havacılık sektöründe farklı şirketlerde görevler yapan Hacı Say, Air Alfa ve Fly Havayolları gibi firmalarda üst düzey yöneticilik görevlerini yürütmüştü.
 
 


Bu Haber 11.08.2014 - 13:53:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • nejat kenan özgüler 16.08.2014 - 04:21

    hacı bey hayırlı uğurlu olsun. başarılar diliyorum dr. nejat kenan özgüler

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.