Anex Tour'un bu yılki yolcu hedefi 1,5 milyon

Anex Tour'un bu yılki yolcu hedefi 1,5 milyon
2014 sezonuna hızlı bir başlangıç yaptıklarını belirten şirketin Pazarlama Müdürü Natalia Akimtsova, bu yıl 1,5 milyon yolcu sayısına ulaşacaklarını açıkladı.


Anna Tcherniavkaia - TurizmGüncel

Travel Russian News dergisine konuşan Natalia Akimtsova, 2013 yılında 1 milyon 250 bin olan yolcu sayılarını 2014 yılında 1,5 miyona çıkaracaklarını ifade etti.  

Son 3 aylık satışlarda 11 gecelemeli turların ağırlıkta olduğunu kaydeden Akimtsova, mayıs tatili için Rus turistlerin aktif bir şekilde hazırlıklarını sürdürdüğünü ve anlaşmalı otellerin mayıs ayında yüzde 90 dolu olacağını ifade etti. 

Anex Tour'un uçuş programını genişlettiği bilgisini veren Natalia Akimtsova, "Moskova'dan Antalya'ya günde 5 uçuş yapıyoruz. Şu anda Ruslar ülkenin 31 kentinden Antalya'ya tatile gelebiliyorlar. Rus tüketiciye sunduğumuz Türkiye'deki oteller farklı müşteri gruplarının ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitliliğe sahip. Rus turistin yüzde 72'si 5 yıldızlı, yüzde 17'si ise 4 yıldızlı otellerde konaklamayı tercih ediyor. Yapılan araştırmalara göre Türkiye, Ruslar için en cazip destinasyon olmaya devam edecek." dedi.



Bu Haber 21.04.2014 - 16:31:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.