Anadolu Jet'ten İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı beş yeni hat

Anadolu Jet'ten İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı beş yeni hat
AnadoluJet Nisan ve Mayıs ayı içinde Denizli, Malatya, Şanlıurfa, Nevşehir ve Ordu-Giresun’a İstanbul Sabiha Gökçen’den karşılıklı uçuşlarını başlatıyor.


AnadoluJet 2015 yaz tarifesi ile birlikte uçuş yaptığı noktaları genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa – Trabzon ve Bursa – Erzurum karşılıklı uçuşlarının ardından, şimdi de İstanbul’dan beş yeni noktaya uçmaya hazırlanıyor.

AnadoluJet’in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapacağı yeni uçuşları, İstanbul ile Denizli, Malatya, Şanlıurfa, Nevşehir ve Ordu-Giresun’u karşılıklı olarak buluşturuyor.

AnadoluJet; 9 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen – Denizli, 13 Nisan 2015 İstanbul – Malatya ve 16 Nisan 2015 tarihinde başlayacak İstanbul – Şanlıurfa uçuşlarını haftada yedi gün karşılıklı gerçekleştirecek.
 
AnadoluJet mayıs ayında da Sabiha Gökçen’den yeni noktalara uçacak. 1 Mayıs 2015 tarihinde İstanbul – Nevşehir hattını açacak olan AnadoluJet, her iki nokta arasındaki uçuşlarını pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri karşılıklı olarak icra edecek.

AnadoluJet ayrıca Mayıs ayı içinde Ordu-Giresun Havalimanı’nın hizmete girmesi ile birlikte İstanbul ve Ankara’dan Ordu-Giresun karşılıklı uçuşlarını da başlatacak.


Bu Haber 16.03.2015 - 15:05:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.