Amman'da Bodrum tanıtıldı

Amman'da Bodrum tanıtıldı
Valley of Tourism, Mikrodmg Turizm ve Golden Savoy Otel'in ortaklaşa organize ettiği İnvitation Luxury gecesi, Ürdün’ün başkenti Amman’daki Grand Hyatt Oteli'nde gerçekleşti. Geceye Ürdün Seyahat Acentaları Başkanı, Ürdün Havayoları Genel Müdürü ve Ürdün’ün seçkin 100 acentası katıldı.

Amman'da Bodrum tanıtıldı
Amman'da Bodrum tanıtıldı
Amman'da Bodrum tanıtıldı
 
Valley of Tourism CEO'su Muhannad Quarashuli,  Türkiye satışlarının  her  yıl artarak devam ettiğini, İstanbul ve Antalya uçuşlarından sonra haziran ayı itibari ile Amman–Bodrum direkt uçuşlarının başlayacağı bilgisini verdi. 
 
Mikrodmg Turizm yetkilisi Tufan Suyolcu ise yapılan organizasyonun Bodrum’un ve özellikle Golden Savoy özelinde lüks segment otellerinin tanıtımı açısından  önemli olduğunu belirterek bu tur organizasyonların devam edeceğini bildirdi.
 
Golden Savoy Satış Direktörü Christiane Kley is Bodrum’a Golden Savoy markası ile yeni ve farklı bir ürün sunduklarını ve organizasyonun kendileri açısından faydalı geçtiğini ve katılımcılar ile yapmış olduğu görüşmelerde sonucunda katılımları Bodrum’a davet ettiklerinin bilgisini verdi.


Bu Haber 24.04.2014 - 13:44:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.