ALTAV’dan önemli tanıtım

ALTAV’dan önemli tanıtım
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın (ALTAV) davetlisi olarak Alanya’da bulunan Litvanya’nın ünlü seyahat dergisi Visikeliai Editörü Kristina Stalnionyte, Alanya gezisini tamamlayarak ülkesine döndü.

 
Daha önce Vilnius Turizm Fuarı’nda Alanya standında Şükrü Cimrin’in temas kurduğu Kristina Stalnionyte, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ulaşım sponsorluğu ile Alanya’ya geldi. Alanya’da cip safari, sub ve sörf, tüplü dalış, rafting, su kayağı gibi aktiviteler yapan Stalnionyte, Alanya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra eğlence hayatı ve yöresel lezzetler deneyimleriyle “Bir Alanya aşığı” olduğunu belirterek ülkesine döndü.
 
TÜRK HAMAMI’NI SEVDİ
 
Dansa olan ilgisinden dolayı Referans Kulüp’te dans dersleri alan Stalnionyte, Türk Hamamı deneyiminden de oldukça keyif aldığını belirtti. Stalnionyte’nin hafta boyunca çektiği fotoğraflar ve Alanya makalesi Litvanya’nın ünlü seyahat dergisi Visikeliai’de yayınlanacak.
 
Yabancı basın mensuplarını Alanya’da ağırlayarak çok önemli tanıtım faaliyetlerine imza atan ALTAV yönetimi, Stalnionyte’nin bir haftalık gezisi sırasında hizmet veren, sponsor olan Alanya Surf Team/Barış Dülgar, Dolphin Dive, Tepe Mountana Restoran, Diana Travel, Çemberlitaş Hamamı, Gold Cable Park/Gold City, Dimçayı Pınarbaşı Restoran, Harry’s Pub, Referans Kulüp Nefise Develioğlu, Astra Travel Mehmet Nedanlı, Monart City Hotel, Alanya Belediyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’ne (ALTİD) teşekkür etti.
 


Bu Haber 05.11.2014 - 20:34:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.