Alman tur operatörü kış programını açıkladı, 100 oteli daha pogramına aldı

Alman tur operatörü kış programını açıkladı, 100 oteli daha pogramına aldı
Tur operatörleri peş peşe 2018-19 kış programını açıklıyor. Son olarak Almanya'nın 6. büyük tur operatörü Schauinsland Reisen de kış programını açıkladı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Bundan 100 yıl önce bir nakliye şirketi olarak kurulan ve günümüzde Almanya'nın 6. büyük tur operatörü konumuna gelen Schauinslad Reisen, 100. yılında yüzde 10 rezervasyon artışı bekliyor.



100. YILDA YÜZDE 10 BÜYÜME HEDEFİ

Kış programını açıklayan şirket, 100 oteli daha programına aldı. Şirketin CEO'su Gerald Kassner, ''100. yılımızı önemli bir büyüme kapatmanın en iyi yolunu bulduk. Mısır ve Türkiye destinasyonları güçlü bir büyüme sağlarken, Bulgaristan'da ve Yunanistan'da ise çift haneli büyüme elde ettik. Ancak 100. yılımızda müşterilere sunduğumuz cazip teklifler hem müşteri hem de gelirlerimizi arttırmamızda pozitif rol oynadı.'' dedi.

ALTI FARKLI BORŞÜR ÇIKARDI

2018-19 kış programı için 6 farklı broşür çıkaran Schauinsland Reisen, ilk defa Aida, MSC ve TUI Main Schift kruvaziyer gemileri ile kombine ettiği paketleri de piyasaya sundu. Şirket, Kanarya Adaları, Mısır ve Madaire gibi destinasyonlarda ise kapasite artışına gitti.

SUNDAIR'E 2 YENİ UÇAK

Öte taraftan, Schauinsland Reisen'in yüzde 50 hissedarı olduğu Sundair'in filosuna iki adet A320 daha ilave edildi. Daha önce Air Berlin tarafından kullanılan uçakların ağustos ve eylül aylarında uçmaya başlayacağı belirtildi.


Bu Haber 22.06.2018 - 13:46:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.