Alman tur opeatörü Yunanistan'da konaklama sektörüne giriyor

Alman tur opeatörü Yunanistan'da konaklama sektörüne giriyor
Almanya'nın ikinci büyük tur operatörü olan ve ülkedeki seyahat pazarının yüzde 18'ini kontrol eden Der Touristik'in Yunanistan konaklama sektörüne hızlı bir giriş yaptığı bildirildi. Bu amaçla şirketin, Yuanistan'da otel kiralamak veya ortak olmak için 'Der Touristik Hotels & Investments Greece' adlı bir de şirket kurduğu açıklandı.


TurizmGüncel

Der Touristik'in Yunanistan'ın lüks otellerinden birini kiralamak için uzun vadeli bir anlaşma imzaladığı belirtilirken, Afandou ve Rodos'ta 20 milyon Euro yatırımla hayata geçirilen iki otelin de 2015 yılında açılacağı ifade edildi.İki otelde toplam 450 yatak bulunuyor. Der Touristik'in Yunanistan'daki otel yatırımlarının başına  Fotis Fakes'in getirileceği ve şirketin şu ana kadar Rodos, Kreta, Korfu ve Halkidiki'de toplam 7 franchise anlaşması imzaladığı ve 9 otelle de önümüzdeki yıl anlaşma imzalanacağı kaydedildi.

Der Touristik bu yıl Yunanistan'a gönderdiği turist sayısını yüzde 9 oranında arttırarak 150 bine çıkarmayı hedefliyor. Şirket, yeni otel yatırımlarıyla birlikte bu artış oranının 2015 yılında da yüzde 10 dolayında gerçekleşeceğini hesap ediyor.


Bu Haber 21.07.2014 - 12:14:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.