Alanya tanıtımda direkt tüketiciye hitap eden festivallere ağırlık verecek

Alanya tanıtımda direkt tüketiciye hitap eden festivallere ağırlık verecek
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Tanıtım çalışmalarında direkt tüketiciye hitap eden uluslararası festivallere ağırlık verilecek” dedi.



Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nda (ALTAV), Rusya’nın en büyük parkı Krasnaya Presnya’da düzenlenen Türkiye Festivali’nde yapılan Alanya tanıtımı ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, ALTAV ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan yardımcıları Ayşegül Karaca, Servet Şakiroğlu, yönetim kurulu üyeleri ve sponsor firma temsilcilerinin katıldığı toplantıda, fuar tanıtımlarının yerini alabilecek festival tanıtım modelleri ve yaygınlaştırılması görüşüldü.



DİREKT TÜKETİCİYE HİTAP EDEN FESTİVALLERE AĞIRLIK VERİLECEK

ALTAV çalışmalarının Alanya turizmi için önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Harputlu, tüm kurumlarla el birliği içinde tanıtımlara katkı sağlanması gerektiğini söyledi. Her yıl dünya genelinde 30 ülkede tanıtım çalışmalarına imza attıklarını söyleyen Başkan Yücel ise, festivallerin direkt tüketiciye hitap ettiğini ve bu alandaki çalışmalara ağırlık verileceğini dile getirdi. ALTİD Başkan Yardımcısı Ayşegül Karaca ise Moskova’da yapılan tanıtım çalışmasının sonraki yıldan itibaren genişletilerek devam ettirileceğini duyurdu. Toplantı sonunda Rusya’nın en büyük parkı Krasnaya Presnya’da düzenlenen Türkiye Festivali’nde yapılan Alanya tanıtımına destek veren firma temsilcilerine plaket verildi.





Bu Haber 24.06.2017 - 11:43:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.