Alanya, Alman seyahat acentelerini ağırladı

Alanya, Alman seyahat acentelerini ağırladı
ITB Berlin’de ALTAV yöneticilerinin temas sağladığı Alman seyahat acentelerinin temsilcileri, 3 gün boyunca Alanya’nın tarihi, turistik ve doğal alanlarını gezdi.


Almanya’da Alanya tatili satacak olan acente temsilcileri üç gün boyunca Alanya’da ağırlandı. Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan ITB Berlin’de, aynı zamanda Alanya Belediye Başkanı olan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel’in temas kurduğu acente yöneticileri, Alanya’yı yakından tanıma fırsatı buldu.
 
'TÜRKİYE GÜVENLİ ÜLKE'

LMX, LTS ve ALTAV organizasyonuyla Alanya’da bulunan acente temsilcilerinin Alanya’dan çok memnun kaldıklarını söyleyen LTS Alanya Bölge Müdürü Süleyman Koç, “Burada safari, Dim Mağarası, Dim Çayı, köy gezisi ve Alanya Kalesi turlarına katıldılar. Misafirlerimiz, Türkiye’nin televizyonlarda gösterildiğinin aksine güven içinde huzurlu bir ülke olduğunu söylediler” dedi.


'ALANYA’YI BİLEN ALANYA’YI SATAR'

ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ise 13 acente temsilcisinin Almanya genelinde tatil satışı yaptığını belirterek, “Bu tip programlar düzenleyerek yurt dışında satışları arttırmayı hedefliyoruz. Alanya’yı bilen bir temsilci müşterilerini Alanya’ya yönlendirecektir. Haziran ayında 35 kişilik farklı bir acente grubunu daha Alanya’da konuk edeceğiz” dedi. Programın son gününde acente temsilcilerine İskele Yolu’nda yeni açılan Kaleiçi Meyhane’de yemek verildi.



Bu Haber 10.05.2016 - 13:44:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.