Aeroflot St. Petersburg'dan İstanbul ve Antalya'ya uçuş başlatıyor
Rusya’nın bayrak taşıyıcı hava yolu Aeroflot, St. Petersburg'dan İstanbul ve Antalya'ya uçuşların başlayacağını açıkladı. Yapılacak yeni uçuşlarla, rotadaki fiyatların büyük oranda düşeceği belirtiliyor.

Turizm Güncel - Dış Haberler
Rusya’nın bayrak taşıyıcı hava yolu Aeroflot, 16 Aralıktan itibaren St. Petersburg'dan İstanbul ve Antalya'ya uçuşların başlayacağını duyurdu.
Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) tarafından yapılan açıklamaya göre Aralık ayında Pegasus ve Türk Hava Yolları tarafından St. Petersburg’dan İstanbul ve Antalya’ya yapılan uçuşlarının gidiş-dönüş bilet fiyatları 72-79 bin ruble arasında değişirken Aeroflot ile İstanbul’a 52,8 bin, Antalya’ya ise 54,2 bin ruble olacak.
Direkt uçuşlar İstanbul'a Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 kez, Antalya’ya ise Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 kez Boeing 737-800 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek.
İlgili Haberler

Türkiye'deki 4 köy turizm listesine damga vurdu! Dünyanın en iyileri arasında
Dünyanın farklı noktalarında doğal güzellikleri, kültürel mirası ve yerel yaşamlarıyla öne çıkan köyler mercek altına alınarak; 2026’nın uluslararası turizm listesine girdi. Dünyanın en iyi 52 turizm köyü arasında Türkiye’den de 4 köy yer aldı.

Almanya'dan Türkiye'ye vize müjdesi! Schengen prosedürü kolaylaşacak
Almanya, Türk iş insanlarına yönelik uygulanan vize prosedüründe şartları kolaylaştıracağını ve sürecin daha hızlı tamamlanacağını duyurdu.

Otellerde krediler ile ciro arasındaki makas açılıyor! Borç 4'e katladı
2026 verilerine göre otellerdeki ciro artışı yüzde 7 ile 12,6 milyar dolar seviyesine ulaşırken, kredi stokundaki yükseliş ise yüzde 29,1 ile 14,1 milyar dolara çıktı.



%20(2).gif)

