Adana Valiliği önünde patlama!

Adana Valiliği önünde patlama!
Adana Valiliği otoparkında bu sabah bir patlama meydana geldi. Bomba yüklü bir aracın patlatılmasıyla meydana geldiği belirtilen olayda, 2 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi ise yaralandı.


Adana valiliği otoparkında sabah saatlerinde bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibinin sevkedildiği belirtiliyor.



Patlama kentin büyük bölümünden duyulurken, otoparktaki bazı araçların yandığı, civarda bulunan binaların da camlarının kırıldığı ifade ediliyor. 
 
Habertürk Haber Merkezi'nden Beycan Üçkardeş'in edindiği bilgiye göre, bombalı yüklü otomobilin bir kadın terörist tarafından Valilik otoparkına girişin yoğun olduğu saat 07.30 sıralarında dikkat çekmeden sokulduğu ve makam girişinin 5 metre yakınına park edildiği belirlendi.
 
Yaşamını yitirenlerin valilik personeli olduğu belirtildi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın her gün aynı saatte valilik binasına geldiği ancak bugün geciktiği öğrenildi.
 
SALDIRIYI KADIN TERÖRİST Mİ GERÇEKLEŞTİRDİ?

Konuya dair bir açıklama yapan Adana Valisi Mahmut Demirtaş, patlamada 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 21 kişinin ise yaralandığını duyurdu. Demirtaş, "Saat 08.05 civarında otoparkta Valilik makam girişine yakın yerde araç patlatılıyor. Olayın bir kadın tarafından gerçekleştirildiği tahmin ediliyor" ifadelerini kullandı. 



Fotoğraflar: Twitter @AdanaBB



Bu Haber 24.11.2016 - 09:26:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.