A Milli Basketbol Takımı, Türk Hava Yolları ile uçtu

A Milli Basketbol Takımı, Türk Hava Yolları ile uçtu
Türk Hava Yolları, dünyanın en önde gelen kulüpleri ve oyuncularına destek verirken, büyük öneme sahip A Milli Basketbol Takımımızı da unutmadı.

 Türk Hava Yolları A Milli Basketbol Takım Sponsorluğu en üst düzeyde yerine getirerek geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yanında yer alıyor. Kobe Bryant gibi dünyaca ünlü basketbol yıldızlarının yanında yer alan, Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu Euroleague 'in isim sponsoru olan Türk Hava Yolları, Türkiye Basketbol Federasyonu ile olan sözleşmesini yenileyerek 2016 yılı sonuna dek uzatıyor. Zaferden zafere koşan A Milli Basketbol Takımımız, Türk Hava Yolları ile uçmaya devam edecek.
 
İmza töreninde konuşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, 2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası öncesinde A Milli Basketbol Takımına destek verecek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, sporun Türk Hava Yolları için önemli bir araç olduğunu ve bu araçla marka algısını daha da güçlendirerek küresel liderliği ele almak istediklerini ifade etti.  

Sözlerine Milli Takım sponsorluklarıyla devam eden Doç. Dr. Temel Kotil, Milli Takım sponsorluklarının Türk Hava Yolları için öncelik olduğunu ve bu anlaşmadan duydukları mutluluğu ifade etti. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ise, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nı kamp dönemine yolcu ederken gerek Türkiye’deki gerekse de Avrupa’daki gurbetçi basketbolseverleri A Milli Basketbol Takımımızı desteklemek için İspanya’ya davet etti. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak başlatılan “12 Dev Adam ile İspanya’ya” kampanyasıyla Millilerimizi, İspanya’da salonda desteklemek isteyecek vatandaşlarımıza her türlü lojistik desteğin hazırlandığını da sözlerini ekledi. İmza töreni sonrasında, A Milli Basketbol Takımı Türk Hava Yolları’na ait TK 1875 seferi ile hazırlık kampı için İtalya’nın Milano kentine hareket etti.


Bu Haber 22.07.2014 - 15:30:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.