450 Rus acente sahibi, Dalaman’da buluşuyor

450 Rus acente sahibi, Dalaman’da buluşuyor
Fethiye’de gerçekleşecek olan; "ITF International Travel Forum" a katılmak üzere, Rusya'nın çeşitli bölgelerinden, Bölge Acentesi sahipleri ve üst düzey temsilcilerinin yer aldığı 450 kişilik kafile ATM Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde Mehteran Takımıyla karşılandı.

450 Rus acente sahibi, Dalaman’da buluşuyor
 
Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılacak olan  "ITF International Travel Forum" a katılmak üzere, Rusya'nın çeşitli bölgelerinden, Bölge Acentesi sahipleri ve üst düzey temsilcilerinin yer aldığı 450 kişilik kafile uçakla Dalaman’a geldi.
 
ATM Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde Mehteran Takımı tarafından karşılanan Rus misafirler, gösteriyi kameralarıyla görüntülediler ve karşılama töreni nedeniyle mutluluklarını ifade ettiler.

AMAÇ, TURİZM SEZONUNU UZATMAK
 
Forum ve karşılama töreni hakkında açıklamalarda bulunan ATM/YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, öncelikli amaçlarının turizm sezonunu uzatmak olduğunu anlatarak, “Bu tür etkinliklerle Dalaman bölgesinin de en az Antalya kadar uzun sezona sahip olduğunu misafirlerimize gösteriyoruz. Intourist/ThomasCook Acentesi Fethiye’de yaptığı etkinlikle bölgenin tanıtımına ciddi katkı sağlıyor. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
 Bu tür etkinliklerle bölgenin kongre turizmi açısından önemini de ortaya koyduklarına işaret eden Genel Müdür Güvenç,  şunları söyledi:
 
“ Mehteran Takımı’nın gösterisiyle  kültürümüzü Rus misafirlerimize tanıttık. Rusya pazarı bizim için çok önemli. Rus turistler, dünyanın farklı bölgelerindeki destinasyonlar için de çok önemli. Bizde, bölgemize daha turist gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz, daha fazla Rus turistin gelmesi ile bölgemizin turistik açından kalkınmasına katkı sağlamak. Rus, turistlerin sayısındaki artış turizm pazarında da çeşitlenmeye sebep olacağı düşüncesindeyim” 

ITF International Travel Forum
 
Üç yıl içerisinde 5. si gerçekleştirilen ITF, organizasyonları, konusunda bir dünya devi olan; Intourist/ThomasCook Acentesi tarafından organize ediliyor.  Forum, Fethiye’de 22-26 Ekim 2014  tarihleri arasında Fethiye-Ölüdeniz, Liberty ile Sentido Lykia Hotel ev sahipliğinde yapılıyor.
 


Bu Haber 23.10.2014 - 10:10:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.