2015'i dinamik pazarlamayla atlatacak, 2016'da yeni bir otel daha açacak

2015'i dinamik pazarlamayla atlatacak, 2016'da yeni bir otel daha açacak
Arcanus Side Resort Hotel Genel Koordinatörü Hikmet Çetinkaya, 2015 yılındaki sıkıntışarı dinamik ve ve çevik pazarlama yöntemiyle aşacaklarını belirtti. Çetinkaya, 2016 yılında yeni bir tesis açacakları bilgisini de paylaştı.


As İnşaat bünyesinde 2014 sezonunda hizmete giren Arcanus Side Resort Hotel, başarılı bir yılı geride bıraktığını belirten otelin genel koordinatörü Hikmet Çetinkaya, 2015 turizm sezonu için hazırlıklarına başladıklarını ifade etti. Arcanus Side Resort Hotel'in, dinamik ve çevik pazarlama yöntemleri ile bu yılı da başarı ile geçirmeyi hedeflediğini kaydeden Çetinkaya, sektörde büyümek istediklerini ve 2016 yılında yeni bir tesis daha açacaklarını söyledi.



İLK YILDA HEDEFLER TUTTU

2014 yılını değerlendiren Arcanus Side Resort Hotel Genel Koordinatörü Hikmet Çetinkaya “Arcanus Side Resort, 2014 yılında hizmete girmişti. Kusursuz bir tatil deneyimi sunmak için çıktığımız bu yolda ilk yılımızı başarı bir şekilde geçirdik. Manavgat’ın Sorgun mevkiinde çok yönlü, kaliteli yüksek misafir memnuniyeti sağlayan ekibimiz ve acenta partnerlerimiz ile iyi bir yıl geçirdik” dedi.

YENİ YATIRIM GELECEK

Arcanus Side Resort’ün 2015 yılı hedeflerine de değinen Çetinkaya şu ifadeleri kullandı. “2015 sezonunda çevreye ve toplumsal sorumluluklara duyarlı inovasyon yönetim sistemi ile hizmet kalitemizdeki sürekliliği sağlayacağız. Dünya üzerinde yaşanan ekonomik krizlerin Türkiye turizmine yansımasındaki olumsuzluğu dinamik ve çevik pazarlama yöntemler ile aşacağımıza inanıyoruz. As İnşaat A.Ş.  olarak enerji ve hayvancılık sektörlerinde de başarılı yatırımlarımız büyüyerek devam etmektedir. Sivas ve Tokat illerinde hidroelektrik enerji santrallerine ve Bandırma'da AB standartlarında Türkiye’nin en büyük süt, besi ve hayvancılık tesislerinden birine sahibiz. As İnşaat A.Ş. olarak 2016 yılı içerisinde turizm alanında yapacağımız yeni yatırımla ‘Arcanus’ sektörde kaliteli bir marka olarak kalıcı başarılara imza atacaktır.”   


Bu Haber 28.02.2015 - 18:38:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.