20 günde dört kez oldu: Bir THY uçağına daha bomba ihbarı

20 günde dört kez oldu: Bir THY uçağına daha bomba ihbarı
Türk Hava Yolları uçaklarına yapılan bomba ihbarlarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak İstanbul - Basel seferini yapan THY uçağı için bomba ihbarında bulunuldu, uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'na geri dönmek zorunda kaldı.


THY uçaklarına yapılan bomba ihbarları bitmek bilmiyor. 29 Mart'ta İstanbul - Tokyo, 30 Mart'ta İstanbul - Sao Paulo ve 1 Nisan'da İstanbul - Lizbon seferini yapan THY uçaklarına bomba ihbarı yapılmıştı. Son olarak İstanbul - Basel seferini yapan  THY uçağı da bomba ihbarı nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri dönmek zorunda kaldı. Bu yolcu uçağının da tuvaletinde 'bomba var' notu bulunduğu açıklandı.

MHP'Lİ VEKİL DE UÇAKTAYDI

MHP Mileltvekili Lütfü Türkkan'ın da uçakta olduğu belirtildi. Türkkan, olayı twitter hesabından takipçileriile paylaştı.





ASILSIZ İHBAR

Atatürk Havalimanı'na dönen uçak, aranmak üzere apronda güvenli bir bölgeye çekildi. Bomba uzmanı ekipler,THY'nin Serik isimli JHD kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçağının içerisine girerek kabin içinde arama yaptı. Yapılan inceleme sonucu ihbarın asılsız olduğu kaydedildi.





Bu Haber 17.04.2015 - 13:53:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.