Talya Otel kapılarını kapatıyor

 Talya Otel kapılarını kapatıyor
Yıkılıp yıkılmayacağı yılan hikayesine dönen Divan Talya Otel, Koç Holding Yönetim Kurulu'nun aldığı ani bir kararla kapılarını kapatıyor.


Divan Talya Otel, Koç Holding Yönetim Kurulu'nun aldığı ani bir kararla kapılarını kapatmaya hazırlanıyor. 32 yıldır hizmet veren otel, 13 Mayıs'ta  son misafirlerini uğurladıktan sonra faaliyetlerini durduracak. Otelin yeniden hizmet vereceği tarih ise henüz belli değil.

BELEDİYE SORUNU

İki yıl önce oteli yıkıp yerine yeni ve daha modern bir tesis yapmak isteyen Divan Grubu'nun bu girişimi Muratpaşa Belediyesi'ne takılmıştı. Altı katlı otelin son iki katının imar planında bulunmadığını belirten Muratpaşa Belediyesi, yapılması planlanan yeni otelin en fazla dört katlı olmasına karar vermişti. Belediyenin aldığı bu kararın ardından yenileme çalışmalarını iptal eden Koç Holding Yönetim Kurulu, aradan geçen iki yıl içerisinde konunun çözüme ulaşmaması nedeniyle oteli kapatma kararı aldı.

Otelle birlikte Talya Kongre Merkezi'nin de kapatılması bekleniyor. Resisin Divan Grubu Yönetim Kurulu tarafından değil, bizzat Koç Holding'in aldığı bir kararla kapatıldığı öğrenildi. Otel yetkilileri konu hakkında hiçbir açıklama yapmazken, gözler Koç Holding'in bundan sonra alacağa kararlara çevrildi. (tourismtoday)


Bu Haber 10.05.2013 - 11:04:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • kaya gürlersan 15.05.2013 - 09:13

    İşte dik duruş diye ben buna derim BİRİLERİNE KAPAK OLUR ÜMİT EDERİM. açıldığından beri sadece Türk ve Antalya Turizmi ve prestiji için ayakta tutulan bu özel tesisi en sonunda KAPATTIRDILAR afferin birilerine.Onlarca kişi işsiz kalacak kimin umurunda

  • turizmci 11.05.2013 - 09:11

    Yeni otele belediye trafından 4 kat verilmesi gayet olumlu fakat hemen yanındaki Ramada otele o kadar kat ve emsal fazlası veren başka bir belediyemi acaba?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.