Ramazan Taş: Bu yıl hizmeti iyi olan otelle kötü olan otel ayrılacak

 Ramazan Taş: Bu yıl hizmeti iyi olan otelle kötü olan otel ayrılacak
Stone Group Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, haziran ayında açacağı yeni oteli ve 2015 beklentilerini TurizmGüncel'e anlattı.


Savaş Daş - TurizmGüncel

Kendileri açısında 2015 sezonu için bir sıkıntı olmadığını belirten Ramazan Taş, “Avrupalı turist mecburen bu yıl da Türkiye'ye gelecek. Mısır ve İspanya'da fiyatlar Türkiye'den daha düşük değil. Avrupa pazarında bir sıkıntı yok.” diyor.

HİZMETİ İYİ OLAN OTELLE KÖTÜ OLAN OTEL BU YIL AYRILACAK

Stone Group olarak kendilerinden aksiyon isteyen tur operatörü olmadığını ifade eden Ramazan Taş, aksiyon verip vermeme durumunun ise otele veya erken rezervasyonların durumuna göre değişeceğini söyledi. Taş, “Her otel bir değil elbette. Bu yıl hizmeti iyi ve kötü olan oteller ayrılacak. Müşteri diyecek ki, 'ben bu otele gideceğim' Şu anda bizim otellerimizde bir sıkıntı yok.” açıklamasını yaptı.

Ramazan Taş, istanbul'a otel yapmayı düşünüp düşünmediği şeklindeki sorumuza ise şu yanıtı verdi:

İSTANBUL'UN TRAFİĞİNİ SEVMİYORUM

“İstanbul'un trafiğini sevmiyorum. Oraya giderken, 'buraya bir otel yapayım' diyorum ama trafiğe girdikten sonra vazgeçiyorum. Biz şimdilik Akdeniz'deyiz. Başka yere açılmayı da düşünmüyoruz.”

ANTALYA'NIN DAHA BU KADAR YENİ YATAĞA İHTİYACI VAR

İspanya ile kıyaslandığında, Antalya'nın hala yeni otele ihtiyacı olduğunun görüldüğünü iddia eden Ramazan Taş, “Burada önemli olan havalimanı, uçak ve satış. İspanya 65 milyon turist aldı, biz ise 36 milyon. Demek ki Türkiye var olan yatak kadar yeni yatağı daha kaldırabilir. İş otel yapmakla bitmiyor. Otel çevresi, yol, çevre düzeni... Bunlar olmazsa otel yapmanın anlamı yok. Ben oteli yapıyorum daha açılmadan arkasına 25 tane baraka kuruluyor. Müşteri, 'Otel 5 yıldızlı ama çevresi 1 yıldızlı' diyor. ” dedi.

400 ODALI AİLE OTELİ YAPIYORUZ

“Side'de aldığımız arazide inşaata başladık ve şu anda da bitmek üzere. Taj Mahal oteli 400 odalı her şey dahil bir aile oteli olacak. Bu otel de açıldığında grubun toplam yatak kapasitesi 10 bine yükselecek.”




Bu Haber 25.03.2015 - 19:30:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yeni Yatağamı İhtiyaç Var 26.03.2015 - 03:03

    Valla hayran kaldım iyimser bir hava çizmenize. Antalyaya yatağa ihtiyaç yoktur şuanki kapasite yeterlidir. sadece haziran temmuz ağustos ayları full çekiyor oteller diğer aylar ise ortalaması 70 yaz ortalaması. Gerçekleri yazın söyleyin. Bize 36 milyon turist gelmiş ne güzel, otel çok olunca çok mu turist gelecek ? eğer çok talep var ise sizde fiyatlarınızı yükseltirsiniz aynı sayıda turist gelir ancak gelirler yükselir kişi başı harcama artar ise daha yararlı bir iş olmaz mı ülke açısından. Etrafınızdaki villalar var buraları satın alın buraları da kiraya verin otel konforuna dönüştürün ve artık daha iyi müşteriler gelsin ülkemize.. kişi başı harcama 800 dolarlardan iki katına çıksın ... otellerinizdeki araç kiralama kiraları yüksekliğinden bir çok arkadaş yakınmaktadır, dışarıda 70 TL olan bir aracı otelinizde turist 50 € ya kiralıyor kiralamak zorunda bırakılıyor bu hoş bir şey midir ? turisti yıllarca keriz yerine koydunuz hala da koymaya devam ediyorsunuz. turist otel den dışarı çıkmıyor. Koysanıza otellerinizin girişlerine plajlara Antalya mızın kültürel doğal güzelliklerini anlatsanıza Aspenos Perge Side Termesson nedir hiç gittiniz mi ? gitmek için acentenizle görüşün veya araç kiralayın desenize onları tura çıkmalarına teşvik etsenize otelin dışına çıkmasına gezmesine yardımcı olsanıza BENCİL OLMAYIN sayın müdürler patronlar Antalya için çalışın C.Y.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.