Pera Palace Hotel Jumeirah’da yöneticiler görev değiştiriyor

 Pera Palace Hotel Jumeirah’da yöneticiler görev değiştiriyor
18 Aralık Salı günü Pera Palace Hotel Jumeirah’da Gemba Günü… Jumeirah Group bünyesindeki otellerin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği, tüm otel yöneticilerinin 1 iş günü boyunca başka bir departman çalışanının görevini üstlendiği Gemba Day, bu sene Pera Palace’ta da uygulanacak.


Japonca’da “yer” anlamına gelen Gemba ve “iyi yöndeki değişim” anlamına gelen Kaizen kelimelerinin birleşerek “mekân kullanımında sürekli ve iyi yöndeki değişim”i ifade eden Gemba Kaizen terimi bugün iş dünyasında, “Gemba Day” olarak bilinen çok verimli bir uygulamanın altını dolduruyor. Üst düzey yöneticilerin diğer çalışanlarla yer değiştirerek bu yolla empati yaptıkları, kurumların ihtiyaçlarını verimli şekilde belirlemeye yönelik gerçekleştirilen “Gemba Day” 18 Aralık Salı günü Pera Palace Hotel Jumeirah’da gerçekleşiyor.

Bu günde otel yönetici ve çalışanları birlikte kahvaltı ederek güne başlayacak. Kahvaltı sonrasında çalışanlar departman işleri ve görevleriyle ilgili yöneticileri bilgilendirecek. Toplantı sonrasında kat hizmetlerinden resepsiyonistliğe kadar farklı görevleri üstlenerek işe koyulan yöneticiler böylelikle hem gözlem yapma fırsatı bulacak hem de operasyonel işleyişin nasıl geliştirilebileceğine dair görüş alış verişinde bulunacak.


Bu Haber 17.12.2014 - 14:41:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.