Bodrum’un ilk global yarışı 'Bodrum Global Run' başlıyor

 Bodrum’un ilk global yarışı 'Bodrum Global Run' başlıyor
Montenegro Bar, Barcelona, Kuşadası, Antalya ve Bodrum limanlarının işletmesini üstlenerek ilk kez yurtdışında bir Türk Liman işletmecisi olarak dünya çapında önemli başarılara imza atan Global Liman İşletmeleri (GLİ) yine bir ilke imza atacak.

 
 Spor turizminde bir ilke imza atacak olan GLİ ilk kez Bodrum’da düzenlenecek Global Run’la 1.000 sporcuyu karşılamaya hazırlanıyor. 27 Nisan Pazar Bodrum Cruise Port’tan start alacak “Bodrum Global Run” koşusunun kayıt ücretlerinin tamamı Toplum Gönüllüleri Vakfı’na (TOG) bağışlanacak.
 
GLİ, spor turizmini desteklemek ve büyümesinde aktif rol almak için Bodrum’da ilk kez düzenlenecek “Bodrum Global Run”la spor severleri karşılayacak. Spor turizminin gelişimi için önemli bir adım atan GLİ, Bodrum Global Run kayıt ücretlerinin tamamını TOG’a bağışlayacak. GLİ, spor turizmine verdiği desteğin yanında, gençleri geleceğe hazırlarken sporun da onların ayrılmaz bir parçası olmasını hedeflemektedir.
 
Bodrum Cruise Port’ta 27 Nisan’da start alacak olan ve 15 kilometrelik (5X3) parkurda 1.000 sporcunun yarışacağı “Bodrum Global Run”da, dereceye giren ilk beş sporcuyu cruise seyahatlerinin de yer aldığı eşsiz ödüller bekliyor.  GLİ, Bodrum Global Run koşusunu geleneksel hale dönüştürüp diğer liman şehirlerine de taşıyarak her yıl spor turizmine olan katkısını büyütmeyi hedefliyor


Bu Haber 16.04.2014 - 10:18:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.