Bentley, İstanbul'daki St Regis Otel’in kral dairesini dekore edecek

 Bentley, İstanbul'daki St Regis Otel’in kral dairesini dekore edecek
Lüks otomobil markası Bentley, Maçka'da bulunan St Regis Oteli'nin kral dairesini dekore edecek.


Dünya’nın en lüks otomobil markalarından Bentley, İstanbul Maçka’da bulunan St Regis Otel’de kral dairesi dekore edecek. Tamamen Bentley’in araç içi konforunun gözönünde bulundurularak dekore edilecek odada bir gecelik konaklama ücreti ise 5 bin 345 dolar olacak.

ARABANIN İÇ DİZAYNINA GÖRE DEKORE EDİLECEK

Star'ın haberine göre, Bentley ve St Regis Otel zincirleri daha önce buna benzer bir ortaklığı New York’daki otelde gerçekleştirmişlerdi. Şimdi ise bu ortaklık İstanbul’da hayata geçirilecek. Business Insider’ın internet sitesinde bulunan haberine göre, dünyaca ünlü araba markası Bentley’in otelin siut katında bir odayı tamamen arabanın iç dizaynına göre dekore edeceği belirtildi.

Odada herşeyin Bentley’in yaratıcılığından esinlendiği belirtilen haberde, deri koltuklarda Bentley’in rahatlığının sağlanacağı vurgulanıyor. Avrupa’da ilk olan Maçka’da Koltuklardan sandalyeye, yataktan banyo dizaynına kadar bir çok yerde Bentley’in imzasını taşıyacak.

NEW YORK'TAN SONRA AVRUPA'DA BİR İLK


St Regis Otelden yapılan açıklamada odanın tamamen Bentley’in lüks anlayışını yansıtacağı kaydedildi. Bentley’in bu lüks dizaynı New York’tan sonra da Avrupa’da ilk olması açısından önemli bir durum anlamına geliyor.

Bentley’in Ürün ve Pazarlama Müdürü Christope Georges ise yeni Bentley The St. Regis Otel’de dizayn edeceği oda ile ilgili olarak, Türkiye’nin modern lüks arayanlar için iyi bir destinasyon olduğunu belirterek odanın, kendisinden geniş bir şekilde Maçka parkına, İstanbul’a ve Boğaz'a Bentley’in lüks anlayışı ile bakmayı sağladığını söyledi.




Bu Haber 14.04.2015 - 10:34:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.