Vali kadını darp edip ayağını öptürmüş

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’nin Mudanya Kaymakamı olduğu dönemde tanıştığı Meltem Ö.’yü yanında bulunan kişilerle birlikte arabasına el koyarak zorla kaçırıp ormanlık alanda darp ettiği iddia edildi. Olay üzerine Çiftçi hakkında inceleme başlatıldı.


Olayın ayrıntıları şöyle:

‘2 SAAT DARP ETTİLER’

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi (52) ile 2 yıla yakın süren bir birlikteliklerinin olduğunu öne süren Meltem Ö. (48), şiddet uyguladığı gerekçesi ile aldırdığı koruma kararı sonrası İçişleri Bakanlığı başmüfettişine verdiği ifadede şu iddialarda bulundu:

“Orhan Çiftçi ve beraberindeki 4 kişi beni Bursa’da ormanlık bir alana götürerek 2 saate yakın darp etti. Bu kişilerin elinden, Çiftçi’nin zorlamasıyla, ayaklarının altını öperek kurtuldum.”

İçişleri Bakanlığı’nın talimatı ile harekete geçen Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın yürüttüğü inceleme dosyasına giren ifade, tutanak ve mahkeme kararlarına göre olaylar şöyle gelişti: Evli, üç çocuk sahibi olan Çiftçi, 2014’te Mudanya’da kaymakam olarak görev yaparken Meltem Ö. ile ilişki yaşamaya başladı. İkilinin ilişkisi 2016 yılı ortalarına kadar sürdü. Bağcılar Kaymakamı olarak atanan Çiftçi, Ö.’ye, kendisinden ayrılmak istediğini söyledi. Ö., kabul etmedi. Haberin devamı>>>


Bu Haber 08.02.2018 - 08:16:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.