Türkiye soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor

Türkiye soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor. Kar yağışının gece 20.00'den itibaren başlayacağı uyarısını yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar yağışının aralıklarla çarşamba gününe devam edeceği ve sıcaklığın hızla düşeceğini açıkladı.


Meteorolojiden kar uyarısı geldi.  İstanbul ve Marmara Bölgesi'nin tamamında bugün akşam beklenen kar yağışının, gece saatlerinde yoğunlaşması, çarşamba gününe kadar da aralıklarla devam etmesi öngörülüyor. İstanbul'da havanın bugün 20.00 gibi kara dönmesi bekleniyor. Başkent Ankara'da kar yağışı cumartesi günü yoğunlaşacak.

Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürlüğü yetkilisi, beklenen kar nedeniyle paniğe gerek olmadığını ifade ederek, şu bilgileri verdi:

CUMARTESİ ÖĞLENE KADAR YOĞUN KAR VAR

"Güneyli kuvvetli rüzgar ve lodosla beraber öğle saatlerine kadar yağmur devam edecek. Öğleden sonra hava soğumaya başlıyor. Rüzgar, kuzeye dönüyor. Hava da yavaş yavaş karla karışık yağmura geçiyor. Hava saat 20.00 gibi kara çevirecek. Gece boyunca ve cumartesi öğlene kadar da yoğun şekilde kar yağışı bekliyoruz. Cumartesi, pazar ve pazartesi de kar yağışı aralıklarla devam edecek."

Balkanlar’dan gelecek yoğun kar yağışının İstanbul ve Marmara genelini kapsayacağını belirten Meteoroloji yetkilisi, mesai saatlerinden sonra başlamasını bekledikleri kar yağışının hayatı çok fazla olumsuz etkileyeceğini öngörmediklerini vurguladı. Haberin devamı>>>


Bu Haber 06.01.2017 - 08:57:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.