Tekin Acar mağazalarını kapatıyor

2017 başında, iş yapmayan çok sayıda mağazayı kapatan Tekin Acar Kozmetik’te zor günler yaşanıyor. İnternet sitesine de ulaşılamayan markanın açık kalan son mağazalarını da teker teker kapattığı gözleniyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Acar, “Sorunu aşmaya çalışıyoruz” diyor.


Türkiye’nin önde gelen kozmetik zincirlerinden olan ve kuruluşu 1979 yılına dayanan Tekin Acar, sıkıntılı günler yaşıyor. Hafta sonu mağazalara giden birçok müşteri Tekin Acar bayilerinin kepenk indirdiğini gördü. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Acar ise sorunları aşmaya çalıştıklarını söyledi.

2017 başında, iş yapmayan çok sayıda mağazayı kapattıkları açıklamasıyla dikkat çeken Tekin Acar Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Acar, “İlk defa kiramı, aidatımı, maaşları ödemekte zorlanıyorum” demişti. Bu açıklamaların ardından Tekin Acar’ın 19 mağazasının kira sözleşmesinin Sephora’ya devredileceği açıklanmıştı. Türkiye genelinde 80 mağazası olan Tekin Acar, geçen hafta sonuna kadar faaliyetlerini sürdürmeye devam etti. Haberin devamı>>>


Bu Haber 25.07.2017 - 09:24:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.